29 augusti 2008

Ida och Klaras kompisar

Denna veckan så har det varit dagis och på eftermiddagarna har vi lekt med kompisar. Hela måndagen lekte vi med Hugo och Emil då gå ju inte Ida på dagis. En helt underbar sommar dag hade vi då. I tisdags åkte vi ute till Max och Ben dom bor ute på Vässingsö med sina föräldrar det var roligt. Fick mycket god paj med glass. Klara och Ben han är 3 månader
Ida och Max han är 1 månad äldre än Ida

Ida och hennes ankor som bor vid ån
som vi träffade när vi var ute på en eftermiddags promenad med farfar i veckan.

Här sitter Klara och leker, i vagnen ligger hennes kompis Emil som är 3 veckor. Vi lekte med Hugo och Emil i torsdags efter dagis också. Ni ser vagnarna va två dubbelvagnar.. När vi kommer på stan ser det rätt så kul ut, och vi tar stor plats i stan.

Ida och hennes bästa kompis Hugu (Hugo) som hon säger han är 2 månader äldre.

Så här snygg är hon när hon ska gå på date med sina kompisar.

26 augusti 2008

Ida blir lortig

Efter vi varit på hoppis och skuttis med Ida i lördags åkte vi ner till stugan för att fixa med gräsmattan där 13 kubik jord skulle köras ut och bli grunden till nya gräsmattan. Ida är ju inte den som ligger på latsidan utan här skulle det bäras och fixas. Vi kan säga så här hon blev inte ren denna dag men hon var väldigt lycklig, att få bli så här lortig var himmelriket för Ida.Jag och Birgitta tog en kvällspromenad och fick plockat dessa goda kantareller. Inte en sådan dum avslutning på dagen.

22 augusti 2008

Liseberg igen.. lite nya kort 27/8

Gullunge

Igår efter dagis så tog vi tåget in till Liseberg med mormor. Och vilken eftermiddag det blev. Fint väder och jättelite folk. Inga köer på någon attraktion. Ida åkta många olika saker hon är precis på 90 cm gränsen som man måste vara för att åka vissa saker. Hon fick åka cirkusexpressen den lilla bergbanan.. Det gick jätte bra. Flyplanen

Varför betala dyra pengar för att åka detta va ju kul...


Cykelturen


Småg groderna


Klara med en stor kanin

Modig tjej åker cirkus expressen
Picknik.. Ida gillar ju inte korv eller hamburgare så jag hade med plättar.


Ida tyckte att detta va Pippis häst


En mycket nöjd liten Ida i drakbåten


Klara och storasyster kaninIda var nöjd när mormor vann

Vill bära..


På väg hem igen19 augusti 2008

Kusiner och sysslingar och lite pysslingar

Idag har det varit en fullspäckad dag. Ida hade inskolning på Svanen, mellan 9-12 skulle hon vara där själv. Hämtade henne efter lunch då somnade hon som en stock i vagnen, så hon sov sig igenom fikan med Familjen Karp Dvs min syssling Martin med fru Carline och deras söner Lukas 4 år och David 1 måndad. Ida och Klaras pysslingar.


Lukas
Martin skojar med Ida

Pysslingarna leker

Lille nya David

Efter detta så fick vi besök av familjen Erle-Ruiz min kusin Anna med familj. Dom har lille Morgan 10 månader. Ida och Klaras syssling. Denna familjen ska åka till Argentina på lördag och vara borta i 3 månader.

Klart Morgan blir lite butter när Ida tar allt..
Söta sysslingar
Våra söta 08-06-07 :or

Har haft en jätte mysig dag med våra släktingar. TACK för en toppendag..

18 augusti 2008

Blandat i Augusti

Det är trevligt att vara gift, i veckan fick vi denna underbara rosbukett av Tommy och Barbro ett par vänner till familjen. Ida gillar att prata i telefon men hon hade nog helst velat att personen i andra ändan hade varit hos henne i stället..

Klaras ätande går framåt. Hon äter nu lite pure till lunch och till middag men gröt eller välling går inte. Så det får väl bli pure till kvällsmat också.
I lördags hade Iris och Hans grillafton Hampus och Christian var också där. Ida skaffade sig en favorit ganska så snabbt. Han skulle komma med henne hela tiden tyckte hon.

Klara tycker nog att syrran e lite väl På..
Idag ska vi hämta hem Roland från sjukhuset han blir utskirven idag.

12 augusti 2008

Minspel av Klara

Har men en storasyster som tar mycket plats gäller det att lära sig vara rolig tidigt så man får uppmärksamhet. Hon är helt klar rolig när hon sätter igång med sina olika ljud och miner.Denna minen är helt klart den som hon gör mest hon tycker att det är så roligt..


Kusinträff

Ida Klara Gabriel

I helgen har vi träfaft lille Gabriel och hans mamma och pappa. Dom va på semester i Kvibille så då tog vi chansen att träffa honom lite närmare än att åka till Stockhom.

Ida han ju leka lite med sin morfar också så klart..

08 augusti 2008

Klara ½ året idag


Grattis lilla Klara på ½ årsdagen. Kan knappt tro det är sant att det är 6 månader sedan hon kom. Det har gått fort kan jag säga.


Puss på dig från Ida, Pappa och Mamma