30 januari 2009

Magsjuka hos Noréns

Idag skulle vi träffat Idas och Klaras kompiar Julia och Elsa två systrar vi brukar leka med först lekplatsen sedan skulle vi äta lunch och leka inne hos oss..


Ida och Julia när vi lekte hemma hos dom i veckan

Men på förnatten så fick Ida sin första magsjuka så vi har umgåtts hela natten jag och Ida, Så idag är vi inne och bara försöker få i henne dricka och lite majsbågar och få det att stanna i magen. Hon är jätteduktig säger till när hon behöver hjälp så det inte blir olyckor på golvet. Klara är bara lite dålig.


Detta är våra bästa kompisar just nu. Upp piggande blommor fick vi av mormor Iris

28 januari 2009

Ida skulle Klara blivit 1 år

Om hon hade behagat sig att komma ut på rätt dag men hon skulle ju gotta till sig i 10 dagar. Så idag firade vi med ett härligt bad. Det tycker hon så mycket om. När vi inte vet var Klara är så kan vi alltid leta i duschen.
Klicka på bilden så blir den större..

27 januari 2009

Gratttis Fiona

Fiona och jag kämpar i väntan på Klara


Äntligen ute, toppen tycker Fiona. (och jag)Fiona och Klara

Idag fyller Klaras gudmor Fiona år. Vi hälsar och grattar hoppas du får en härlig dag. Hoppas vi kan ses snart kanske i helgen. Kramar från oss.

26 januari 2009

Klara blir tuffare


Ida med sitt och Klaras inbjudningskort till Oskars 3 års kalas.Klara är inte så tuff av sig har vi märkt, men nu de senaste dagarna så har det hänt grejer. Nu står hon upp på en av sina nya stolar så fort hon får chansen. Ställer sig även i lära gå vagnen rätt så ofta och vinkar, gå med den och släppa taget och vinka med ena handen.

Lite blandat


Farfar läser en saga för Ida en dag då vi var för frusna för att gå ut


Farmor med Elsa fast det är ju hennes mormor rörigt det där ibland..


Ida med Elsa då hon håller första gången.

24 januari 2009

Fredagsutflykt till freeport

I går så gick vi ut till freeport det är en 50 minuters promenad, Klara sov hela vägen. Jessica och hennes två godingar var var också med. Annika mötte vi där hon är höggravid så hon tog bilen. Barnen lekte i djngelrummet i tre timmar sedan gick vi hem igen. Så det blev en heldag och efter dettta var vi på 8 års kalas hos Amadeus Daniels gudson. Klara sov till 8:45 i morse härligt men vår andra lilla goding vaknade 6:15.Theo Ida Hugo


Ida och Hugo


Goda kompisar


Klara och Emil


Idag blir det en lugn dag. Daniel ska väl iväg en sväng och hjälpa Pehr att flytta lite saker till deras nya lgh. Dom ska ju flytta nästa lördag.

20 januari 2009

Klara gå med sin vagn första gången

Pipphusbygge

I helgen ville Ida sitt pipphus uppsatt så pappa Daniel fixade det så nu står det i lekrummet.


Vad gör du pappa där inne?


Nyfikan tjejer.

18 januari 2009

Lägesrapport

Daniel feber och hosta.
Klara feber igår men ingen idag, mycket snuva.
Karin förhöjd kroppstemperatur och hosta.
Ida helt frisk pigg som en mört..

Ja så ser det ut hemma just nu. Daniel blev dålig igår under dagen och vaknade idag med feber. Kom ju snö igår kväll trodde allt det skulle vara mycket snö i morse men inte. Men när de små vaknar från middags vilan får vi nog ta och gå ut en sväng ändå.
Ha en bra dag

16 januari 2009

Fortfarande sjuka måste vara influensan..

Jag och Ida har hosta och feber. När vi skulle ge Ida kvällmat så hittade vi henne ner bäddad i våra sängar sovandes, hon hade gått och lagt sig själv. Men vi fick allt i henne lite mat och nu sover hon i sin säng. En stund iallafall sedan hon blev sjuk har hon kommit in till oss på natten. Men natten som var provade vi att bädda på golvet till henne och det gick fint. Inte så roligt att ha en Ida bredvid sig när man är sjuk själv. Klara och Daniel har klarat sig än så länge....Så Nu vet ni hur vi har det. Hoppas ni har det bättre. Kram

13 januari 2009

Igår var vi och träffade Elsa jättemysigt. Klara gillade Elsa väldigt mycket, Ida var mest glad att hon fick leka med Jonna. Inatt blev Ida sjuk hosta och feber. Så idag har vi varit inne hela dagen... Inte så roligt... Men jag kom ut en sväng och handlade mat då var mormor här och passade flickorna.


Ida har fått influensan feber och hosta och orkar inget..


Jonna, Klara och Elsa


Klara gungar det älskar hon


Kuligt är detta

Nu ska jag iväg och träna ska bli skönt efter en intensiv dag med barnen.

11 januari 2009

Börjar få fint här hemma nu


Ida och Klaras 6 månaders kort äntligen på en bra plats


Det blir nog inga gardiner det är så ljust och fint nu


Före hyllor på väggen


Hyllorna uppe

10 januari 2009

4 Kusiner 3 är födda på en fredag Jonna på en torsdag

Jonna Elsa Anna 050331


Ida Anna 060707


Klara Nea 080208


Elsa Anna Britt 090109


Veckodagsbarn!

Måndagsbarn sägs bli rika.
Tisdagsbarn aldrig någon svika.
Onsdagsbarn har lätt att lära.
Torsdagsbarn aldrig någon besvära.
Fredagsbarn är lyckans smeder.
Lördagsbarn gör alla heder.
Men för söndagsbarn går det bra genom livet,
det är så sant som det är skrivet.


FREDAGSBARN är god och givmild och gör gärna gott. Den som är född på en fredag, är kärleksfull och trofast. De förstår att skapa ett lyckligt hem och har i regel tur med kärlek.

09 januari 2009

Nästan klaraVi har målat väggar och ska bara tapetsera fondväggen sedan är det klart. Sedan ska det in handlas lite från IKEA, va där igår men allt fanns inte hemma..Och vi funderar så hur vi ska ha det med väggar med tavlor och hyllor.
Ella är född Pehr ändrade sig det blev Elsa istället

http://www4.lthalland.se/extra/baby/?module_instance=1&action=baby_show&id=25986Jonna och Elsa på Webbisar.


Kl 01.11 ringde sofi och sa att hon ville att jag skulle komma. Jag körde upp till Kaprifolvägen och dom stog i dörren när jag kom. Jonna låg och sov men redan efter en 15 minuter så vaknade hon och jag berättade att dom åkt för att hon blev glad. Kl 02 fick jag sms att dom var framme på Varberg. Jag och Jonna hade svår att somna om. Men till slut så somnade vi, men då kom det nytt sms. Ella var föd kl 03. Vikt och längd vet vi inte ännu. Nu sover Jonna så jag har inte berättat att hon blivit storasyter ännu. Grattis hela familjen Sundin till Elsa.

08 januari 2009

Sofies slempropp

Nu har det börjat hända saker slemproppen har gått nu ikväll så snart har vi nog en liten kusin till flickorna här. (men det kan ju ta en vecka också)

04 januari 2009

Vi gör om här hemma

Det som tidigare var vårat bio rum här hemma ska nu bli ett lekutrymme till flickorna. Vi har tagit bort allt på väggarna för det ska målas och tapetseras. Men först måste det ju spacklas, mindre roligt.


Vi vill också fixa nya gardiner till vårat hem. Så vi tog bort de gamla mörka gardinerna och hela rummet blev mycket ljusare. Men vad ska vi ha??


Så här ser det ut just nu med spackel och med soffa och skobänk för att hålla barnen borta.


Innan vi började spackla, längar så tills det blir ljust och fint..
Och allt ska vara klart till Klaras och Daniels födelsedags kalas....

Nyårsafton i kållered

Vi firade nyår i Kållered hemma hos Joakim och Stina som har Oskar snart 3 år. Med oss firar också Joel och Jenny och deras Adam som fyller 3 i Maj. Så Ida, Adam och Oskar hade en mycket rolig kväll. Efter förätten coh huvudrätten så nattade vi barnen. Killarna fick sova inomhus medans Klara och Ida somnade i sin vagn ute på balkongen. Så där låg dom och sov till det var dax för fyverkerierna då tog vi in dom istället så dom inte skulle vakna.Förätten fyllda advokado halvor stog vi för.
Huvudrätten glömde jag fota......Den var mycket god Jocke och Stina


Efträtten som Joel och Jenny gjort.. Mums


De tre vilda barnen busar


Nyårs myser


Ida hittar ofta på roliga saker


Galningarna leker med julpapper

Nåsta nyår är det hos oss vi ska fira..

Julmys på Fågelsången

På lördagen efter jul så var vi på Fågelsången hemma hos Lasse och Fiona. Vi hade en riktigt mysig dag ihop. Flickorna fick ännu fler fina julklappar.Klara gillar att äta själv


Fredrik och Klara myser


Så här glada blir vi för klappar


Ida får paket av Lasse