28 februari 2010

Jobb helg inget bloggande,

När jag kom hem från jobbet på söndagmorgon så var hela familjen vaken. Morbror Håkan skulle komma och hjälpa oss att koppla in gashällen. När jag väl kom till min säng så somnade jag bums.

Hade tyvärr inga öronproppar så jag vaknade ganska så snabbt när det började borras hemma. Men jag somnade om och vaknade sedan av att Klara var ledsen. Mittt prio ett är nu att fixa många öronproppar. Jag gick upp och såg mitt hem i kaous. Jag och Daniel sa til varandra aldrig mer ska vi renovera köket..Men det blir så fint och snart e vi klara..

Jag stannade uppe och åt mat med de andra och gick och la mig när farfar kom så Daniel kunde greja ifred. Såg sdean femmilen innan jag återigen gick till jobbet där jag är nu. Sedan e jag ledig tills på Torsdag..26 februari 2010

Mormor hemma igen

Mormor var med och hämtade tjejerna på dagis idag och vad glada dom blev. När vi kom hem blev det lite presenter från USA, Dora kläder, dora docka, Svambobfyrkant i olika former.
Ikväll har det varit fredags mys med popcorn och TV. Nu ska tjejerna sova och vi ska se på TV.
25 februari 2010

Friska igen..

Igår när jag kom hem satt Ida nybadad och sedan dess har det inte kommit något mer.. Känns som det gick över väldigt fort om det magsjukan. Och någon annan av oss harju inte blivit sjuka. Kanske något hon fått i magen snö eller någon mat? Så idag är vi pigga och leker här hemma. Vi har just ätit våfflor. Daniel är på jobbet och snön vräker ner just nu.. Men det blir nog snart till regn kan jag tro. Ikväll ska jag hämta mamma på flyplatsen.


24 februari 2010

Mitt på förnatten kommer det sms hemifrån. Ida har antagligen magsjukan. Hon är jätte duktig hemma tydligen. Ibland känns det extra jobbigt att vara på jobbet.(men mest skönt eftersom jag hatar magsjuka)

Jag och Daniel har ju gjort en deal jag tar alla nr2 blöjor och han tar hand om magsjukor.. Jag är väldigt nöjd över detta..
Vi får se imorgon om Klara blir sjuk. Så imorgon är hela familjen hemma när jag ska sova, men det brukar går toppen ändå.


Byggar dag med pappa.

23 februari 2010

Lek ute efter dagis härligt

När jag hämtade tjejerna på ögärdet så berättade dom att allt hade gått bra och taket var röjt på vårat dagis så imorgon kunde vi komma som vanligt. Skönt. Dom sa även att dom glömde Klaras napp så vid vilan trodde dom det skulle vara kört men hon somnade lätt som en plätt. När jag sedan skulle gå hem frågade jag var snuttefilten var då sa dom den glömde vi också. Då blev jag förvånad somnade lätt utan napp och snutte....


Read more: http://www.mylivesignature.com/mls_wizard2_1.php?sid=54488-65-B58EE05D0554ABF01E869513BD6CE77B#ixzz0eJneSqsA

Dagiset är urymmt!!

Just som jag skulle gå och sova ringer Daniel och berättar att dom ringt från dagis dom fick utrymma då det började knaka i taket. Dom fick gå till en annan förskola en bra bit därifrån. Fröknarna är ju suveräna dom kunde lika gärna ringt och sagt kom och hämta era barn...

Så nu får vi se hur det blir imorgon. Daniel får ju vara hemma om det inte är säkert att gå dit.


jag ser det snöar det var väl roligt hurra!!!


Måndag=Öppna förskolan hur många barn och vuxna som helst då många skolor och Dagis var stängda. När vi lekt klart där så följde vi med Jessica hem på lunch och lek ändå till kl 16. Då tog vi en sväng förbi coop innan vi åkte hem. Ida somnade ju som en stock i bilen hem sedan.

Nu har jag just varit och lämnat tjejerna på dagis deras dagis är inte stängt... Så inatt blir det jobb för min del. Ute snöar det för fulla muggar... När jag står på uteplatsen skulle jag kunna rensa hängrännorna så mycket snö är det. Det känns helt otroligt. Men jag som älskar snön tycker det är underbart att vi för uppleva detta.
Tänk om det hade varit grått och regn varje dag... Nä fy farao. Detta är härligare.

21 februari 2010
Imorse när jag kom hem så var det bara att ställa bilen på gatan och sätta igån att skotta.. Ny snö nästan 2 dm igen.. Så vid halv 9 somnade jag. Sov lite oroligt så jag visste att resten av familjen var på väg hem.. Vid 11 gick jag upp och då kom dom strax efter.
Daniel satte igång att skotta lite mer ordentligt. Jag fixade iordning ida för kalaset. Lämnade henne hos Annie utan problem.
När jag hämtade Ida efter kalaset var vi ute hela familjen ett tag. Mysigt men väldigt svårt för Ida att gå i snön. Men hon kämpade bra. Klara får man ju bära hela tiden.

På kvällen fick vi ved leverans av farmor och farfar så skönt nu kan vi hålla värmen lite extra nu när det ska bli -20 inatt. Vi fikade lite innan dom åkte hem.

Nu ska jag gå och sova. 2½ h timmars sömn är väl inte riktigt smart.
Och just nu fick jag höra att alla skolor och förskolor är stängda imorgon. Tur vi är lediga.<

20 februari 2010

Har just ätit middag i min ensamhet det är så tyst utan barn och man hemma. Jag har skottat en omgång till jag tog även lite på hustaket och mycket på garage taket.. Har just fått mail från LA där mamma och Anders har det mycket bra soligt och varm 25grader....
Ska vila en sväng sedan blir sen tidigt avfärd mot jobbet ikväll...
Tycker allt att SU borde ha någon slags hämtning av persolan sådana här dagar..jag ska packa bilen med reflexväst, filt, och varma kläder...

SNÖ SNÖ SNÖ

Jag kunde köra hem långsamt från jobbet. När jag kommer hem har plogbilen varit här... Den hade gjort en hög vall så jag kunde inte köra upp med bilen. Så jag ställde den och började skotta mig upp.. När står bilen på plats och jag är helt slut så nu ska jag sova gott..

19 februari 2010

Idag kl 17 svensk tid så börjar cermonin borta i LA där Anders ska svära eden att bli Amerikan. Mamma och Anders ringde igår kväll dom hade SOL och 23-24 grader.... Lite avis blir jag. Mammas väska som kom bort är nu hittat skönt.

Nu ska jag snart hämta Klara när Daniel kommer hem ska dom åka till Kvibille med en gång imorgon lär man inte kunna åka någon stans., Får väl se om jag får gå hem i tid imorgon bitti eller om jag får jobba till dagpersonalen kan komma...Klass 2 varning är ju utfärdat... Men men jag tor på det när jag ser det...
Read more: http://www.mylivesignature.com/mls_wizard2_1.php?sid=54488-65-B58EE05D0554ABF01E869513BD6CE77B#ixzz0eJneSqsA

18 februari 2010

Ida är lämnad i Kvibille.. Ingen snö ännu.. Man ska aldrig lita på väder människor...När jag skulle åka hemåt igen så sa Ida knappt hej då till mig, spela spel med Bodil var mycket roligare..

Denna lilla tjej Ida för exakt 3 år sedan idag.. Dom växer fort..

17 februari 2010

Hoppas snön kommer efter 14 imorgon

I morgon ska Ida till Kvibille. På lördag åker Daniel och Klara ner och sover över så kommer de hem lagom till Annies kalas på söndag, jag ska jobba hela helgen...

Så nu får vi se till att om det nu ska komma 3 dm snö att det inte kommer inatt eller på förmiddagen så jag inte kan åka...

Nu ska jag gå och sova har just haft Nettan inne på fika medans Daniel är ute och motionerar med Peter.
Klara gillar också ringarna

16 februari 2010

Svåra beslut...

I förra veckan fick Ida en inbjudan till kalas hos en dagis kompis. Idag fick hon en till på samma dag till en annan dagis kompis. Det ena är 12-14 det andra är 11-12:45.
Men mitt dilemma är jag har inte sagt till Ida att det är kalas. Hon har velat åka till morfar och Bodil och det ska hon göra just denna helgen när kalasen är. Men idag kom hon hem och sa att Annie ska ha kalas ska jag gå? Så svårt att veta vad jag ska säga..Svåra beslut för en mamma.. Kanske bästa att säga och hon får välja..

Read more: http://www.mylivesignature.com/mls_wizard2_1.php?sid=54488-65-B58EE05D0554ABF01E869513BD6CE77B#ixzz0eJneSqsA

15 februari 2010

Grattis Bodil från Ida

Ida ringde tidigare idag och sjöng för Bodil. Ikväll sjöng hon igen när hon satt i sina ringar som äntligen kommit upp igen...

14 februari 2010

Lek och bus landet..

Idag har vi firat Alla hjärtans dag med familjemys. En tur till Göteborg och massor av lek på lekland. Toppen tyckte vi alla. Båda Ida och Klara vågade åka de stora rutchkanorna.Fast nu e vi bra trötta..

12 februari 2010

Bänkskivor och häll på platsDet börjar bli klart i köket nu våran fina gas häll vi köpt på Blocket är på plats och bänkskivorna också riktigt fint blir det..