31 mars 2010

5 år sedan

Ja för fem år sedan så var jag en helt vanlig Karin som jag presenterade mig som när Sofi undrade vilken Karin jag var.
Nu är jag fru/mamma/svägerska/svärdotter/husägare det har hänt en hel del på dessa åren kan jag säga. Men är man kär och galen så ser jag inte någon andledning till att vänta. Jag är världens lyckligaste och är så glad att jag hittade min Daniel och att vi blev ett par just idag för 5 år sedan. Älskar dig Daniel. Tack för mina fina flickor.

Så klart jag är ju allt det där andra som jag var innan jag träffade Daniel också dotter/lillasyster/barnbarn/bonusbarn/bonussyster/kusin/guddotter/syssling ja jag är ganska så många saker.
Nu ska jag jobba vidare.

Grattis


Idag fyller våran guddotter/kusin/systerdotter 5 år grattis Jonna.
Detta kortet är taget första gången jag träffar Jonna och Sofi. Då var jag en helt vanlig Karin nu e jag så mycket mer...

30 mars 2010

Nu kommer påsken

Idag skickade jag iväg två påsk kärringar till dagis. Ida ville dit väldigt fort när hon väl var färdig. Det största problemet fick vi när vi kom dit. Dom skulle vara ute och leka.. Inte alls Idas melodi när hon var så fin. Hon ville vara inne så klart och visa upp sig. Men tids nog fick hon fått komma in och vara fin och äta påskmat som man fick hämta själv på buffé bordet.
Mysfrukost imorse.

Världens finaste lilla påskkärring.

Inte alls dumt när man kan använda sina dop presenter. Väldigt bra att ha en mat pall när man är själv med båda vid nattning.

När jag hämtade idag på dagis hade tjejerna gympadojor så skönt att inte få hem blöta/leriga barn.

P.S jag vet jag måste ta tag i renoveringen av vårat sovrum..

29 mars 2010

Simskolan idag

Idag var det simskole dax igen. Vi var där i god tid innan så att Ida han åka lite vattenruchkana innan det gillade hon. Väl i vattnet så gick det lika bra som alltid. Synd att jag inte kan ta kort när vi är där så ni hade fått se..
Imorgon ska jag skicka iväg två påsk kärringar till dagis.

28 mars 2010

Igår efter kalas hos Noha så åkte vi till Tommy och Agneta för släkt kalas. Ett mycket trevligt kalas med god mat och många barn. När Daniel tog Iris, gammel, Klara och Ida och åkte hem stannade jag för att ha närmare till jobbet. Tanken var att Ida skulle sova en natt till hos mormor men det blev Klara som ville det istället.

Jag hade en bra natt på jobbet då jag blev klockansvarig och ställde om alla klockor på IVA det e ett par vill jag lova. Men kul var det jag började kl 2 och när jag var klar med alla var klockan kvart över 3 sommartid.










27 mars 2010

Klara ska på kalas

När jag vaknade och behövde gå på toa (det e det största bekymret när jag sover att blåsan blir full..) Så var dom just på väg ut genom dörren. Klara skulle på sitt första kalas hos en kompis. Noha fyller 2 år. Så här fin var hon när hon gick iväg.


Nu ska jag göra mig iordning och gå upp till dem om en stund så ska vi åka därifrån på släkt kalas hos Tommy. Varför e det så vissa helger tomt i kalendern andra är det fullt...

26 mars 2010

Jobb helg

Nu är jag på jobbet. Idag efter dagis körde jag Ida till mormor där hon ska sova över och mormor kan ta henne till dansen imorgon. Klara ska på 2-års kalas till en kompis just när dansen är så det passade bra att mormor kunde ha Ida.
Jag och Klara tog en sväng till plantagen och köpte jord och lite blommor fick sådana vårkänslor idag. Det blev så fin tänk vad blommor och ny fin svart jord gör mycket. När vi kom hem planterade vi innan Klara hoppade i badet och ner i sängen.
Lite fredagsmys och tv blev det innan jag åkte mot Mölndal.

25 mars 2010

Vilken underbar dag...

OBS: långt och många kort men vi har haft super mysig dag..

Efter frukost och lite mys tog vi bussen till Kungsbacka för att med lite tur hinna träffa barnen på Idas gamla dagis. Och det hade vi dom var ute och lekte när vi kom alla blev superglada när Ida kom och samlades runt henne. Men vi var lite sena klockan var ju dax för dom att gå in och äta lunch.

Vi gick bort till MC donald för våran lunch. Efter så gick vi till dagens första ärende skoaffären och se om vår gympa dojorna passade på tjejerna. Perfekta på båda. Så nu vet jag hur fötterna växt i vinter... Inte mycket. Klara har 13,2 cm Ida 16,1 cm. Fick köpt ett mått så jag kan mäta alla arveskor till Klara.

När Klara skulle sova så gick vi bort till dagens andra ärende nya överdragsbyxor till Ida. På vägen hann vi kasta många stenar i ån men väl framme vid compis hittade vi ett par perfekta. Ida ville ha på sig dom med en gång, bra det för Klara skulle ha hennes gamla tänkte jag, dock väldigt stora men hon växer väl i dem tids nog...



Nya lekplatsen vid söderstaden fick bli vårat nästa mål där träffade vi även mormor som just kom från jobbet som lärare på skolan bredvid.
Glass var ju tvunget i detta underbara vårväder vi haft idag tror nog en 12-14 grader. Glassen åts upp och nästa lekplats intogs polis lekplatsen blev våran sista innan Coop besöket avslutade dagen.


Efter middagen gick Ida ut igen och hamnade en stund hemma hos grannflickan Sofia, Men nu sover mina änglar som små stockar..

24 mars 2010

Våren är underbar

Idag hämtade jag tjejerna i cykelkärran så härligt. När vi kom hem satt Alice och gungade i trädet och mamma Linda puttade på. Lekplatsen fick oss som besökare allt är väldigt blött och många vatten pölar i sanden finns. Men det är nog bara mitt problem då jag tycker det är läskigt med all sand på kläderna när man ska gå in.
När vi kom in var vi jätte hungriga så vi tjuvstartade lite och gjorde våfflor som alla åt med god aptit. .

Jag körde hem Alice och Linda idag då jag ändå skulle förbi dagis då hon kom hem med två högerskor. Imorgon är dom lediga men det andra barnet med samma skor ska ju inte behöva gå runt en heldag med två vänster. Fröknarna hade kvällsmöte så det gick fint

23 mars 2010

Konstnärer..

Idag efter dagis så fick vi åkt till Kungsmässan och köpt ett diadem till Ida eller som hon kallar det diamant.
Väl hemma igen efter hämtning av pappa så åt vi middag sedan blev det kvällsmålning istället för bolibompa.

Detta är våran stora Klara som bara har nappen när hon sover.. Hon är super duktig, vi har haft tuffa dagar men nu funkar det utmärkt.


21 mars 2010

Lite trött är jag allt idag efter en heldag igår.. Sofi och tjejerna kom strax efter 9 och middags gästerna gick hem strax innan 21.
Jag bakade min första morotskaka igår riktigt god och väldigt lätt att göra. Den stekta fläskytterfilén och klyftpotatisen uppskattades också. Till efträtt blev det chokladpuddig som uppskattades av alla.
.
Jonna och Ida äter pudding
Gillar pudding.

Jag med!!



Utelek på förmiddagen



Träd fick killarna fällt igår nu ligger det en hög här utanför oss och mer finns att hämta en annan dag. Men alla träd är fällda som var det största målet med dagen. TACK alla för hjälpen.



20 mars 2010

Trädfällning hos Tommy och Barbro idag.

Klara och jag försöker vara tysta så att pappa och Ida kan sova länge idag. Det blev lite sent när Samuelssons var här igår kväll på Let´s Dance kväll. Daniel som idag ska iväg och fälla träd med Roland och Pehr så nu har vi snart veden till i vinter. Jag ska vara här hemma med barnen och Sofi och tjejerna. Fullt ös alltså. Ikväll ska vi bjuda Tommy och Barbro på middag. Så middag för 12 ska fixas senare idag.

Jag ska ju idag iväg med de stora tjejerna till Dansen, samtidigt måste jag hitta simglasögon till Ida.



Hon börjar bli stor lillan

Så fin e hon vårat lilla troll

Hugo, Ida, Klara och Emil.
Jag e nöjd att jag hittat en plats där jag kan fota små barn..

Dans i vänta på kill kompisarna.