30 juni 2010

Grattis morbror/gudfar Lasse 61 år
Bad och uppklädda flickor på väg till Fågelsången för firande av nästa födelsedagsbarn nämligen morbror/gudfar Lasse. Glömde kameran hemma men hoppas på att korten från Daniels Ifone blir bra.

Grattis mamma/mormor/svärmor 60 år


Ida firar med jordgubbar, Klara som vi absolut inte får i gubbar äter lite musli....

Efter Onsala blev det en sväng och hälsa på Iris och lämna fina blommor från Bodil och Börje. Iris ska ha 60 års fest på lördag så det blev bara ett snabb besök innan Iris och Hans skulle in till GBG och fira.

Härliga dagar


Härllig morgon med galada tjejer som målar ihop..


Efter frukost åkte vi till Onsala och hälsade på hos Fam Alvhede. Dom har lilla Molly 9 månader. Klara var lite blyg och rädd ibörjan mot henne med mot slutet ja ni ser ju. Pussar och kel. Så härligt att se henne mysa så runt djur..

29 juni 2010

Idag åkte vi till Ingsjön och badade ett par timmar. Jag och Daniel badade inte, men Ida och Klara badade gärna. Vi träffade Adam och Hugo med mamma Jenny där. En hel mysig eftermiddag. Väl hemma igen så blev det bad i både Måns och våran pool igen. Nu hör vi hur regnet kommer så sakta skönt då slipper vi vattna idag..28 juni 2010

Dagen började med sovmorgon vi har "ställt" om tjejerna uppe längre, sover längre rätt skönt... Sedan begav vi oss på en cykletur upp på bräckan Ida cyklade hela vägen själv. Bromsar jättefint i backarna och allt.

Efter lunch kom Idas kompis Alice och lekte. Bad blev det självklart i Måns pool. På kvällen tog jag beslutet att köpa en likadan pool till oss själva då jag tycker det e trevligt att vara hemma lite på dagaran och inte sitta hos grannarna hela tiden. Klara är så glad för poolen. Tur att farmor tittade in och hjälpte till att pumpa annars hade jag aldrig orkat!!!
Lisebergs besök

Vi åkte till Liseberg där vi träffade familjen Sundin. Vi hade en super härlig dag med fint väder och glada barn. Lite långa köer men det blev en hel del åkt ändå. Jonna är nu över magiska gränsen 110 Ida har ett par cm kvar så vissa attraktioner blev det inget åka av för Ida. Vi kom hem sent och barnen hade lite svårt att somna men tillslut så.
Vilda Elvira Linnéas Dop

Igår begav vi oss till Gråbo på barndop. När vi kom fram fick vi reda på att det var Högmässa inte riktigt vad vi tänkt oss men det gick tjejerna uppförde sig men började tröttna efter 60 minuter så då gick vi ut. Sed vanligt fika efteråt men sedan begav vi oss till Liseberg.

26 juni 2010

Midsommarafton -10

Efter en lugn och härlig morgon begav vi oss till Peter och Monica för midsommarfirande kl 13. Sill, potatis, och alla andra saker blev det och förstås Jordgubbar med glass..

Det badades, lektes lekar, dans runt stången. En väldigt rolig och lyckad dag. Men kl 20tog vi bilen hem Daniel, Ida och Klara sov gott när jag gick till jobbet för att jobba sista natten innan semestern. Här kommer bilder..
24 juni 2010

Semester... För vissa

Idag var det sista dagen för barnen på förskolan. Ida tyckte det var roligt att gå på sommarlov. Daniel gick också på semester idag, jag ska ju jobba midsommarnatten men sedan så går jag också på semester..

Och vilken början på semester vi fick vi åkte hem till Sundins på kalas på Pelle fyller år idag. Tacos och glass fick vi så gott, barnen lekte och hade roligt.
Dom e stora nu kusinerna Sundin/Norén. Men man kan inte tro att Elsa är ett år yngre än Klara om man ser till längden..

Här ville hon hänga hela tiden även om det gjorde ont..


När vi kom hem så hade Måns fått en ny pool som Ida, Måns, Klara och Sofia badade i vilken härlig kväll..

22 juni 2010

Klara och trehjulingen


Klara har nu ärvt Idas trehjuling och är så duktig på att ta sig framåt med den. Hon vill cyckla samma rundor som Ida och Måns gör men det tar ju sin lilla tid.. Men hon kämpar på..

Dom går inte in efter dagis utan ut och cyckla med en gång.. Och när väl Ida kommer in och äter mat så glömmer hon att ta av sig hjälmen.. Efter maten ut igen och cycklar tills det e dax för sängen.. Ingen TV här inte nu för tiden..Sommaren är underbar..

21 juni 2010

Ida har kalas för sina förskolekompisar

Idag klockan 10 kom hela gänget från Idas och Klaras förskola för att fira Idas 4-årsdag. Vi lekte sedan blev det korv med bröd och potatismos. Glass med olika tillbehör. Godispåsar avlutade dagen innan dom gick till förskolan igen. Vi hadde väldig tur med vädret så vi kunde äta ute väldigt skönt.