14 november 2010

Ny blogg

 Nu har jag gjort så många inlägg att utrymmet är slut så det får bli till att starta en ny..

http://www.klaraoida.blogspot.com/ 

13 november 2010

Efter den goda hotell frukosten. Så tog vi bilen bort till Strandvägen. Jag och tjejerna tog Hugo i vagnen och gick ut för att leta lekplatser.. Daniel stannade och hjälpte till med div el fix. Efter lekplatsen så var Klara trött och ville sitta på mina axlar.

Efter ett tag var Ida också trött men hon traskade på starx efter känner jag att Klara sover på mina axlar.. Nu började jag känna mig lite trött själv men bilen var nära där vi hade en vagn åt Klara.

 Så  Klara och Hugo sovandes i vagnar Ida puttade en och jag en. Så hamnade vi uppe på Mc donalds där Ida åt mat medans de mindre sov. Men tre timmar fick Ödmans att fixa inför dopet och dom var SÅ nöjda.

12 november 2010

Jag och tjejerna packade hela förmiddagen hemma i väntan på att D skulle få komma från jobbet. Klockan halv 1 lämnade vi Kungsbacka. Sedan sträck körde vi till Brahehus heter det så? Ja ja där hade vi toabesök och lite spring i benen paus.. Sedan åkte vi en rätt lång stund igen innan nästa rast. Det blev bara två stopp på vägen.. Att köra gick super bra. Men väl framme i STHLM hamnade vi så klart i köer att komma vid 17 så får man nog räkna med det..
Men när vi väl kommit in på rum 333 så kände vi hur hungriga vi var.. Så det blev en promenad bort till Strandvägen för en träff med Hugo med familj. Men även mormor, Hans och gammel var där.

Det blev pizzamys och Hugo mys, men tjejerna blev väldigt uppspelta så strax efter 21 begav vi oss mot hotellet igen.. Två trötta tjejer somnade gott..

10 november 2010

Jag har sovit så gott idag.. När jag vaknade gjorde jag en stor skål med pannkaksmest som skulle vara klar till farmor/farfar skulle komma och passa barnen när vi skulle på föräldramöte. Så när Daniel kom hem och farfar kommit så gick vi till dagis. Mysigt att sitta och höra vad barnen gör på dagarna. När vi kom hem så somande barnen ganska snart. Nu ska jag också sova ska på utbildning på jobbet imorgon .. Hela familjen upp med tuppen och iväg inte så vanligt men lite mysigt..

                          Kanske blivande mannekäng
Tack farmor och farfar för lek och bus ikväll.. Kram

09 november 2010Idag har tjejerna varit på dagis där det var teater idag Lilla Anna. Jag har sovit och börjat planera för Stockholms resan i helgen.
Ida och Klara var så glada imorse för att det kommit snö. Overalleran på för första gången det gillade dom.
Ikväll skojade Klaara när hon åt kvällsfilen.. Våra två trötta tjejer somnade så gott strax efter sju.

07 november 2010

Mofar dag och UNO junior

 idag har jag och tjejerna varit hos morfar jag har hjälpt honom med att stryka lite skjortor.. Men vi tittade även på hur fint han har planterat i Bodils krukor..


 När vi kom hem så blev det lite fix och sedan middag. Kvällen avslutades med tjejernas fovorit spel UNO junior dom e jätteduktiga på detta spelet nu som dom fick av mormor.
 Lite tips på vägen av pappa
 Ja denna lilla tjej vann kvällens omgång ni ska höra henne säga UNON det e så gulligt...
 Vi gjorde oss inte till Klara vann Ida kom tvåa, mamma trea och Daniel kom fyra...


 Igår kväll cycklade vi bort till Ola och Anette på middag där även Daniels gammla jobbkompis Anneli med familj var bjudan. Så det blev god middag och en trevlig kväll. De fyra minsta tjejerna satt och tittade på den nyaste barbie filmen det var mycket uppskattat... Våra två tjejer sov till halv nio i morse inte dumt..

05 november 2010

                                       Klara hjälper till med Tacosen ikvälll
                                    Morgon dagens biljetter
Nybadade, ny målade naglar, och klippna naglar.

Ja ha då e det bestämmt vad jag ska göra på tolvslaget iår... Tycker det är rätt skönt att ha det ur världen.. Jag ska var på min älskade arbetsplats.. Det gapade stort och tomt på en plats där så jg tog bort en natt mellan juldagen och annandagen och blev ledig 9 nätter och tog nyår istället... Ja ja någon gång måste det göras.. Har aldrig jobbat en nyårsafton innan.. Vi hinner ju äta middag ihop m.m.  Men men det är länge tills dess..

Inatt blir det jobb igen. När jag vaknar stårnog Ida start klar för att åka in med mig till Bion i Kungsbacka och se Sammys äventyr med Jonna...Vi mammor ska ju också med såklart.. Ska bli riktigt mysigt..

04 november 2010

Laddar inför jobb..

Igår var jag som sagt på bio med Jenny vi såg hämnden en jättebra film. Rätt mysigt att komma iväg i höstmörkret och se på bio. Kvar hemma lämnade jag farfar med Ida och Klara som spelade ett spel tillsammans på datorn, tror det hade gått rätt bra. Pappa D var ju också hemma såklart.

Ida har jag vilat och vilat idag blir det första jobb natten med dessa "nya" ögonen. Har inget ont med dom är hemskt torra emellanåt..

02 november 2010Vi har haft en super mysig dag med goa tjejer. Det var bus och lek hela dagen. Det rullandes choklad bollar och fnissades en hel del. Elsa och Klara lekte för första gången lite mer med varandra. Vi trotsade inte vädret utan var inne hela dagen. Nu är vi däremot trötta och jag hade gärna grypit ner under täcket nu men det får vänta en timma. Är själv hemma då Daniel åkte direkt ut till peter efter jobbet...

Jag ska gå på bio med Jenny imorgon,...... Hämden  ja inte hämden på Daniel utan bion heter så...

Dagis stängt

 Idag har nog hela kungsbacka kommus förskolor stängt för studiedag..Så idag blir det lekdate med kompisarna Julia och Elsa med deras högravida mamma kommer hit så det blir utelek, lunch och fika..