31 mars 2008

Middag på Esters.


Förätt: Parmaskinka med baconlindad sparris


Huvudrätt Karin: Oxfilé med grönsaker och klyftpotatis. Ett glas rött till det. Går ju bra nu...

Huvudrätt Daniel: Limmytterfilé grönsaker och potatsigrattäng


Dessert Karin: Honungsstekta äpplen med vanillj glass

Dessert Daniel: Camenbert


Kvällen började med att vatten och fördrink kom in. Ester hade namnsdag idag så det bjöd dom på . Och till det så levererades ett paket till mig som min romantiske pojkvän varit där och lämnat tidigare idag.


Iris tyckte vi va hemma lite för tidigt men småbarnsföräldrar e ju TRÖTTA...
Detta fina smycke va i mitt paket.

3 år.... av kärlek och några barn....

Den 31 Mars -05 så blev vi tillsammans tre år idag alltså.

Daniel friar till en helt ovetande gravid Karin i Egypten -05

Idag ska vi gå på Esters och äta middag mysigt. Inga barn ska med mormor Iris kommer hit och passar dom. Det ligger väldigt nära om jag skulle behöva gå hem och amma.


28 mars 2008

Besök på Fågelsången


Fiona och tjejerna


Snögubbebygge


Heather

I onsdags så åkte vi till Fiona hon hade besök från Skottland. En liten Heather som är född 3 Juli 4 dagar äldre än Ida. Hennes föräldrar va också med förstås. När vi kom fick vi god Lunch sedan gick vi ut och lekte i snön ännu en dag med snögubbebyggande. Ida har varit med på en del sådan nu. Vi åkte även skärtlapp och pulka, mycket roligt. En liten promenad blev det också. Efter detta så frös vi och gick in och fikade. Innan vi åkte så va vi uppe på barnmottagningen och gjorde ett prick test på lilla Klara ville ju veta om hon tål mjölk. Jippi inget utslag så jag kan dricka mjölk igen så skönt. Farmor va med oss hela denna dagen. Väldigt skönt att ha hjälp med sig.
Morot det ska man äta inte ha till näsa tycker Ida

Fiona åker fort..

25 mars 2008

Mera påsk

Jag och min pappa
Så här vill mamma att jag ska se ut men inte jag...

Två söta små påsksystrarTjejligan

Det va surt detta..Surt men gott ändå tyckte Ida

Lite påsk bilder i blandad form

Johanna och Monica i fina mössor
Elin passar Klara


LångfredgsbrasaSimon och Emilia

Annandagen

Ida gör en snö ängelIda och Simon på en snö kattSimon, Ida och Jag vid snö gubben i Hanhals.


Två busungar vid snökatterna.Långfredagen tillbringade vi i Vallda. Tacos och annans paj stog på menyn mycket gott. En fin påsk brasa hade Peter fixat också. Ida va uppe till kl 22 när vi åkte hem, en mycket trött tjej somnade när vi satte oss i bilen.
I går på annandagen Va vi hemma hos Ulf och Johanna i Hanhals. Daniel skulle fixa elen i deras bastu dom håller på att bygga. Här blev vi bjudan på hemagjord pizza och äppelpaj mums.

21 mars 2008

Ida leker hos mormor


Idas nya mössa och vantar som låg i påskägget från mormor.
Idag är Ida uppe och leker hos mormor dom har gjort denna fina snögubbe.

Ida åt som bara den efter snö leken.

Här hemma har vi bara tagit det lungt fast snart ska vi hämta henne ska ju vara borta klockan 15:00

Smil finken Klara


Hon e för söt våran Klara. Påsk fin och allt

Påsk helgen är här.


Hej det va ett tag sedan. Bebis nr 1 är Klara.

Sedan sist har vi haft det bara bra. Klara har varit på bvc hon väger nu 5080 och är 56 cm lång. När Ida va lika gammal hade hon gått upp 2 kilo. Klara är en liten tjej som antagligen har lite kolik på kvällarna så hon gör åt lite mer energi än Ida som bara åt och sov och umgicks med oss. På bvc tyckte dom attjag skulle sluta med mjölk en vecka för att se om Klars mage mår bättre av det och om alla henns prickar hon har på kroppen också försvinner något är det som hon inte tål men vad?

Jag saknar mjölken grymt mycket och det är mjölk i allt även i kryddor så nu läser jag på allt.


Vi hade 60 års firande här i tisdags Hans fyllde år och han ville gärna se på Färjestad-Frölunda som gick på kanal 9. Vi drack lite skumpa och åt thai mat. Mycket trevligt förutom då att Färjestad vann men det va ju det lag Hans hejade på så det va ju en bra present till honom.


Ikväll ska vi hem till Peter och Monica på Påsksfirande imorgon blir det stugan där Moster I med familj är på besök från Linköping så dom vill ju se Klara. Och så hoppas vi på att Anders kommer i helgen också.GLAD PÅSK TILL ER FRÅN HELA FAMILJEN

17 mars 2008

Vem e vem?

Bebis kort nr 1
Bebis kort nr 2

Här är våra tjejer nybadade och i samma handduk visst e dom lika varandra.. Kan du se vem som e vem?

En helg i stugan

Ida lite fundersam Jonna har fått en sticka i fingret.


Två trötta tjejer väntar på mat

Denna helgen har vi varit i Daniels föräldrars stuga. Den ligger Karl Gustav en bit inåtlandet från Varberg. Stället heter Jytatorp där har dom en gul stuga med en härlig tomt som barnen kan springa av sig på. Det har varit mycket fixa i helgen det har fälts träd, eldat, tapetserats och jag har ju mest passat barn. Ida och kusinen Jonna leker bra ihop men iblan blir de lite ovänner och surar en stund på varandra men det går fort över. Mestadels är dom väldigt goa vänner Jonna fyller 3 år den 31 mars.
Man kan äta ute när man är i stugan det är bra..
"Min lillasyster" Ida gillar inte att låna ut henne.

Båda tjejerna badar när vi kommit hem igen

13 mars 2008

Ida e på dagis..Agneta och Morgan


Idag vaknade ida 7:45 pigg som en mört så vi åkte till dagis med henne så hon skulle få leka lite denna veckan. Hon va helt feberfri igår och tog sig inte på öran alls. Så idag har jag och Klara varit hemma jag har äntligen fått städat lite. Igår va vi hos gammelmormor och träffade Anna och Agneta och flickornas syssling Morgan som blir 6 månader snart ett riktigt litet charmtroll hur söt som helst.

11 mars 2008

Veckans sjukdom...

Tur man kan ha trehjulingen inomhus.

Ida har dubbelsidig öroninflammation.. Inte så kul.. Mest jobbigt kommer det nog att bli att få i henne det flytande Kåvepeninet. Hon har feber så där en 38,6 men hon e inte så gnällig ändå. Lite Skrållan på Dvd och hon e rätt nöjd ett tag. Vi hoppas bara på att hon e på humör för att gå hem till gammelmormor i morgon och träffa Agneta, Anna och lille Morgan. Klara mår bara bra och jag ska ta och popa mig popcorn och ta det lugnt framför tvn ett tag nu. Pappa Daniel e rätt nöjd ändå han har hunnit träna idag ändå. Kram på Er.

09 mars 2008

Hej vi har varit hos morfar och Bodil
Vi har haft lill semester, som att bo på hotell sovit länge (8:45 fick vi väcka Ida) och fått alla måltider serverade.. Vi va i Kvibille Fredag till Söndag så skönt. Ida sov inne hos Morfar och -Bodil så jag sov ut det va skönt. I Lördags va vi vid havet och Ida gick lite väl långt ut i vattnet blött blev det. När vi kom hem fick hon varm chocklad och macka mumsigt. Ida och hundarna Vicki och Pepsi är väldigt bra kompisar. Idag så åkte vi till sommarstugan och hämtade pappa som fixat med elen i det nya köket. Jätte fint har det blivit.