01 mars 2008

Äntligen hemma.



Hej på er nu är vi hemma igen jag och lilla Klara. Vi har haft det jobbigt men varit på det bästa stället för Klara. Vi blev inlagda på avd 330 på Barnsjukhuset. En Akutkorttidsavdelning. Vi blev inlagda på Tisdagen. Hela Torsdagen åt Klara jättebra och slemmet i lungorna hade lättat. Så läkaran och jag tyckte att vi kunde åka hem men ha kvar våran plats på avd om något skulle hända.



Klara fick sjukgymnastik på sjukhuset hennes sjukgymnast kom upp och bollade med henne en gång om dagen sedan gjorde vi det själva 3 ggr. Bolla=försöka få slemmet att lossna.




Vi va hemma vid 17 tiden men id 19 tiden blev hon tätare i näsan och hade svårt att äta och andades snabbt igen. Så då blev det ambulansen till sjukhuset igen då vi inte tyckte att hon fick tillräckligt med luft då hon satt i sin bilstol. Då fick Klara en sond i näsan så att vi skulle kunna vila den natten. Jag pumpade ut mjölk som personalen gav henne. Sedan har allt gått bättre och bättre. Så nu idag vid 12 tiden tyckte läkaran att vi kunde åka hem. Vi ska bara in till avd och väga henne i morgon. Så ikväll ska vi ha myskväll här hemma. Hoppas att ni också får en bra kväll. Kramar från oss alla.
Klara inhallerar med en sköterska
Klara med sin sond hon kände inte av att hon hade den även om hon ser arg ut just här.


Ida och Pappa testar Klaras syrgas

Ida testar själv



Nallen som Klara fick av Janne i Ambulansen.
Vi tackar för alla samtal och all omtanke under Klaras sjuhustid. Men ett speciellt TACK till MAMMA/MORMOR Iris som stöttat oss med mat i alla former och tid hon gett oss så vi kunnat umgås som en familj. Ikäll ska vi äta en god paj som hon gjort till oss.







Inga kommentarer: