31 december 2008

Gott nytt år alla våra blogg läsare..

Hoppas du får en bra nyårsafton vi ska till kompisar i Kållered och fira det nya året ska bli trevlig. Vi har haft en bra år och ser fram emot ännu ett.Det bästa våra älskade Klara föddes.


Det näst bästa att få bli herr och fru Norén


En till bra sak är att allt har gått så bra för våran pappa,svärfar och farfar Roland. Han ska inatt med sin fru (våran mamma, farmor och svärmor) åka till Carp Verde på semester. (på kortet är det inte Roland fru utan svägerska)

Vi hoppas att det nya året börjar med att vi snart får träffa våran nya lill* släkting som ska födas.

Gott Nytt år ta det lungt ikväll Kramar från oss

28 december 2008

Julfirande


Farmor och farfars gran


Klara och syssling Lovisa 1 månad gammal


God pepparkaka


Klara julfin


Ida med napphalsbandet


Tomten kommer


Klara hos morfar


Klara och kusin Gabriel


Annandags bad hos mormor


Annandagen hos mormor


Juldagarna i korthet

22 Åkte till stugan.
23 Åkte och hämtade Ida hos morfar. Julmyste i stugan på kvällen.
24 Julmorgonsfirande i stugan eftermiddag hos mormor i KBA.
25 Lugn juldags morgon, kalkonmiddag hos mormor på kvällen.
26 Åkte till Kvibille och firade jul hos morfar, eftermiddag hos mormor.
27 Lugn morgon, Julfirande hos Fiona och Lasse på eftermiddagen, Ida sov hos mormor
28 Lungt hela dagen.

21 december 2008

En ny kompis till Klara är född..I fredags passade vi Idas kompis Hugo. Jessica skulle på julbord på sitt jobb. Alla tre barnen åt och sedan sov dom en timme samtidigt så det var skönt. Här visar Ida Huga hur man pusslar. Ida är jätte duktig på pussel.
Här har vi våran gran, den är i plast men vi känner att det blir nog bäst med det när man har två vildingar hemma. Men dom har inte rört den dom har varit super duktiga.Och här ser ni en liten Ella som skulle kommit den 15 Januari men hon ville visst ha klappar i år, så i natt 00.36 tittade hon ut. Jag fick sms av mamman 00.42 så allt hade gått väldigt bra. Jag fick komma till Möldals BB och titta på lillan för hon är liten 2765 tror jag att hon vägde och var 46 lång. Det är min kompis Emelie och hennes Stefan som är stolta föräldrar till Ella.

Och våran Ida stannar hos moffa och Bodil till på tisdag morgon då jag hämtar henne. Så nu ska vi Jag, Daniel, Sofi och Pehr äta middag ute. Hoppas Hoppas Klara fortsätter sova i vagnen där jag nattade henne för en stund sedan.

20 december 2008

Ida ska ut och resa tydligenIda skulle åka moffa så Daniel och Ida körde till Kvibille här på förmiddagen. Vi hämtar väl hem henne i morgon eller på måndag. Hon vet vad hon vill den lilla busungen.

16 december 2008

Nu bor systrana Norén i samma rum

Sedan i måndags så sover Ida och Klara ihop. Vi frågade Ida och Klara skulle flytta in till henne och det ville hon. Hon hjälpte till att bära och fixa. Så nu är det tredje natten i natt. Dom är båda lite kännsliga för ljud och det är ju dumt så vi hoppas att detta ska bli bra.
Babyrytmik avslutning

Klara och jag har gått på babyrytmik varannan måndag sedan augusti igår var sista gången. Vi missade förra gången så vi visste inte att det skulle vara utklädda barn men jag hade klätt Klara i julfin kläder så det blev bra ändå. Ida var hemma hos gammelmormor medans vi var på sången. Ida hann med mycket leka med lera, bada i badkaret, klippa och klistra. En hellyckad dag för alla. Fast imorse fick gammelmormor åka till Varbergs sjukhus med högt blodtryck 240/83 men hon sa till mig att det inte berodde på att hon passade Ida...Momors blodtryck är mycket bättre nu men dom vill behålla henne ett tag för att ställa in medicin så det inte händer igen.
12 december 2008

Lucia firande nr3 avklaratIdas första Lucia firades på Östra efter invaginations operationen., Idag är det två år sedan ambulansfärd och operation.. Vi Älskar dig våran lilla IDA..
Andra lucian firades på förskolan i Onsala men då var alla baran så små så det blev bara fikaMen i år har vi haft en riktigt Lucia firande på Idas dagis med Luciatåg och fika och mycket fin sång. Det blir bättre och bättre år för år

11 december 2008

Jul på Liseberg

Äntligen framme.. Daniel var och lämnade Idas vagn på dagis tidigare på dagen då sa Ida till pappa "mormor hämta mig" så hon visste ju att det var Liseberg på gång.Äntligen...
Små grodorna åkte hon själv
De små radiostyrada bilarna körde hon i somras var hon för kort.Önskelista till tomten lämnades
Här var mysigt..

Flygplanet gillar hon att styra.Ida och kaninen

Ida tackar mormor för en jättemysig eftermiddag. KRAM

10 december 2008

Hon blev stor fort

Igår när Ida var hos frisören blev det en liten dam av henne. Jag har ju velat ha lång lugg på henne men igår kom jag och frisören Emilia fram till att hennes virvlar i luggen kommer göra det svårt för oss. Så detta blev så super fint kort kort lugg och page bak.

Grön hårfärg fick hon också. Här spelar hon kort med farfar. Idag i hennes paket julkalender fick hon det bästa hittills. Momor ska hämta henne på dagis då ska dom åka tåget in till Jul på Liseberg. Ida gillar det här med julgranar och tomtar eller toope som hon säger..

04 december 2008

Klippt mig


Idag så åkte mitt slitna hår av. Efter två graviditeter, ammning och ett bröllop så var mitt hår slitet. Daniel sa: ja ha nu är du gift och har två barn då blev det kort hår... Men han tyckte det blev jätte fint och att jag ser yngre ut. Jag känner mig jätte nöjd och glad att jag inte behöver ha tofs varje dag.

Ida har romerska ringar som hon brukar hänga i men nu det senaste så har hon gungat lite i dem och det älskar hon. Vi är väl galna föräldrar som låter henne göra det men hon tycker det är så roligt..