23 juli 2009

Blandat i sommar regnet

Vi har fortfarande ingen dator men vi har gjort många saker också det senaste vi har flyttat in och packat upp. Vi har varit på djurparken med mormor. Lekt med massor av kompisar. Ida och Klara var i sommarstugan över en heldag så vi kunde packa upp. Lasse har firat sin 60 årsdag så då var vi på Fågelsången. Ida har sovit över hos sin kompis Julia aldeles själv. Klara har sovit hos Iris själv. Mamma Karin har varit i Skärhamn och festat. Vi har lekt med kusinerna och varit på stranden.Ida har vait på 3 års koll på BVC vikt 16 kilo och hon är 98 cm lång.
Klara har varit på 18 månaders koll hon väger 9,9 kilo och är 76 cm lång.
Just nu är Anders i Kungsbacka så vi har sällskap av honom på dagarna.
Vi är hos mormor och lånar dator idag så vi har inga egen kort utan tagit av mormor.
Vi har fått nytt hem nummer också det blev 0300-540914.

Idag så regnar det bara ute hela tiden inte så roligt. Mina föräldrar dagar börjar gå mot sitt slut nästa söndag den 2 kl 21,30 ska jag gå och jobba. Ida längtar efter att få åka till Kvibille det ska hon göra sista fredagen i Juli.
Vi har massor av fina kort att visa när vi kan blogga hemifrån.


09 juli 2009

Jobbar en natt på IVA

Idag har vi varit i Frillesås och badat och lekt med familjen Bergkvist hela dagen. När vi varit hemma en stund så ringde min telefon det var jobbet som undrarde om jag kunde komma och jobba inatt. Ringde mamma och frågade om hon kan ha tjererna medans jag sover på torsdag förmiddag ett par timmar det kunde hon. Så jag åker till henne och sover och hon åker hem till Fjärås innan D åker till jobbet. Så just nu är jag på jobbet det är rätt lungt men många patienter. Förra natten var katastrofal tydligen därför blev jag inringd. jag tycker det är skönt att vara hör och gå igenom lite inför min jobb start den 3 Augusti.

Idas barnkalas var en rikigt höjdare det kom 10 kompisar till Ida så det var 13 barn och lika många vuxna. Vi åt Hans plättar och Bodil sylt lekte och åt tårta och glass lekte ännu mer och hade fiskedam. När vi satt på Idas sängkant innan hon skulle lägga sig på sin 3 årsdag så pratade vi om dagen. Hon verkade väldigt glad över alla sina presenter och att hennes kompisar varit hemma hos henne.

Vi älskar dig lilla Ida.

06 juli 2009

Inflyttade och har haft 3-års kalas.

Hej.. Vi har flyttat och bor nu i vårt underbara hus. Igår hade vi släkt kalas för Ida i vårat hus hon fyller ju 3 år i morgon..Då blir det barnkalas Ida har bjudit 12 kompisar. Vi har tyvärr inget internet i huset ännu därav ingen blogg just. Idag sitter jag hos mamma och bloggarlite. Saknar det väldigt mycket man blir snabbt beroende av sin blogg. Daniel har börjat jobba igen efter semester, och om 4 veckor är det min tur.. Jag ska börja jobba känns helt otroligt konstigt men det ska bli kul. Vi ses när jag kan blogg ahemifrån igen..KRAM


Ida vispar grädden till mormor tårta.