26 februari 2008

RS ett stort mörkt hav

Saker går ju inte alltid åt det håll man vill.... så nu är Klara inlagd på Östra. Resan in till Östra var lika ångestfull som resorna dit brukar vara men väl där reagerade Klara positivt på behandlingen (adrenalin och syrgas) så då kunde man dra en lättnadens suck. Klara och Karin kommer att stanna kvar på Östra tills vidare så nu är det jag (pappa Daniel) som är huvud ansvarig i hemmet. Som vanligt när saker som dessa händer har vi en stabil uppbackning på hemmaplan, mormor-Iris mötte oss vid sjukhuset för att stötta och hjälpa till, och farmor-Birgitta stannade hemma med Ida och förgylde hennes dag!
Ett STORT tack till er båda!

Avslutningsvis vill jag bara säga till alla er som är oroliga för Klaras hälsa, RS må vara ett stort mörkt hav Men Klara sitter i den säkraste av båtar (Drottning Silvias barnsjukhus) och hon har intet att frukta!

1 kommentar:

Bodil sa...

Vi blev så oroliga när Karin ringde och sa att ni måste till Östra. Förstod att hon var jätteledsen. Nu känns det lugnt efter bra besked både från Karin och från dig Daniel. Ibland känner man sig lite långt ifrån.
På fredag hämtar vi Ida. Hoppas vi får ha henne mer än över helgen!
Kram till er alla!