20 april 2008

Veckan som gått

Ida provar lillasysters kläder.

Denna veckan så har vi njutit av det fina vädret mycket så skönt att äntligen kunna börja gå ut utan att behöva klä på barnen i massor av kläder.

I fredags va Fiona här och va med oss hela dagen Fiona ska bli Klars gudmor eller fadder som det numera heter. Vi va på IKEA och köpta rosa värme ljus och konsoller så att vi kan bygga en bokhylla åt Ida. Gå på IKEA själv med Ida och Klara skulle jag aldrig orka så det va skönt att Fiona vad med.

Lördagen gick åt att få besök av först Iris och mina två fastrar Kerstin och Birga som har varit i Kungsbacka under helgen. Efter detta så kom Börje och Bodil och lämnade dukar som vi ska ha på dopet på lördag. Sedan fick vi bråttom ut i det fina vädret.

Klara och Kerstin

Dagen avslutatdes med en cykel tur jag och Ida invigde våren med en tur till gammelmormor sedan Iris. Vi han med en tur till Sofi också. Men Ida vägrade gå av cyklen så alla fick komma ut till oss. Hon blev inte glad när vi kom hem och hon va tvungen att gå in fick lura in henne med några russin. Klockan va ju 18:50 det va ju dax att sova med det tyckte inte hon.

Idag har vi varit på lekplatsen och Ida fick lunch ute nu sover båda och när dom vaknar blir det ut igen.



Vi har ju haft besök av dop prästen Joackim i veckan också så nu ska väl Klara gilla läget när det e dax.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.