30 juli 2008

Subarachnoidalblödning

Våran farfar/pappa/svärfar Roland har fått en blödning i hjärnan. Igår förmiddag när han satt på träningscyklen på gymmet så föll han ihop och ambulansen kom och hämtade honom. Åkte med ambulansen och Daniel till Varbergs sjukhus där dom röntgade huvudet och såg blödningen. Dit jag, Birgitta och flickorna mötte upp.


Då var det dax att åkta till specialisterna på Su/Shalgranska. Dit han kom till NIVA och fick opereras. Kl 01.30 ringde läkaren och sa att operationen var slut och allt gått bra. I morse åkte vi in för att hälsa på honom. En massa slangar har han och en turban på huvudet över op såret. Han är trött och har ont i huvuvdet men får smärtlindring hela tiden. Helst vill han åka hem men nu blir det ett tag på sjukhuset för honom. Vi som besöker honom får bara gå in två åt gången, och mellan 13-15 är det VILA inga besök alls.

Han är på det bästa stället man kan vara när det är som det är.

Vi tänker på våran Roland hela tiden och hoppas att allt kommer att bli super bra. Kram på dig världens bästa Roland.

Ida hämtades av morfar så hon skulle få ha det roligt och mysigt istället för en massa oroliga föräldrar. Så nu är hon i Kvibille på semester ett tag.

1 kommentar:

Catharina sa...

Men Gud så läskigt!! Hoppas allt går bra, förstår om ni skickar Ida på semester i Kvibille. Skönt att Roland är i bra händer i alla fall!!

Och du, Gabriel kämpar på för att komma ikapp bonuskusinerna... idag vägde han 4280 g alltså 1 kg över födelsevikten!! Snart har vi en liten biff här, då är det slut med runtbärandet ;-)