25 mars 2010

Vilken underbar dag...

OBS: långt och många kort men vi har haft super mysig dag..

Efter frukost och lite mys tog vi bussen till Kungsbacka för att med lite tur hinna träffa barnen på Idas gamla dagis. Och det hade vi dom var ute och lekte när vi kom alla blev superglada när Ida kom och samlades runt henne. Men vi var lite sena klockan var ju dax för dom att gå in och äta lunch.

Vi gick bort till MC donald för våran lunch. Efter så gick vi till dagens första ärende skoaffären och se om vår gympa dojorna passade på tjejerna. Perfekta på båda. Så nu vet jag hur fötterna växt i vinter... Inte mycket. Klara har 13,2 cm Ida 16,1 cm. Fick köpt ett mått så jag kan mäta alla arveskor till Klara.

När Klara skulle sova så gick vi bort till dagens andra ärende nya överdragsbyxor till Ida. På vägen hann vi kasta många stenar i ån men väl framme vid compis hittade vi ett par perfekta. Ida ville ha på sig dom med en gång, bra det för Klara skulle ha hennes gamla tänkte jag, dock väldigt stora men hon växer väl i dem tids nog...



Nya lekplatsen vid söderstaden fick bli vårat nästa mål där träffade vi även mormor som just kom från jobbet som lärare på skolan bredvid.
Glass var ju tvunget i detta underbara vårväder vi haft idag tror nog en 12-14 grader. Glassen åts upp och nästa lekplats intogs polis lekplatsen blev våran sista innan Coop besöket avslutade dagen.


Efter middagen gick Ida ut igen och hamnade en stund hemma hos grannflickan Sofia, Men nu sover mina änglar som små stockar..

Inga kommentarer: