25 september 2010

Sorg

Idag så tänder vi ett extra ljus för våran Bodil som lämnade oss för att nu leva bland änglarna. Bodil somnade lugnt och stilla in på sjukhuset. Omgiven av oss sina nära och kära.

Efter att pappa D berättat för Ida att Bodil blivit en ängel så ville Ida ut och vinka. Efteråt frågade Ida såg hon mig vinka till henne.. Det gjorde hon sa pappa.

Vi saknar dig Bodil, men vi vet att du finns här som en skyddsängel över oss alla.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har under årenslopp följt din blogg genom Bodils. Hon är min mammas kusin på min morfars sida,. Då vår Elias är i Idas ålder så har jag alltid med glädje sett, hört om hennes bravader och skattjakter hos morfar Börje och Bodil. Tårarna rann när jag såg hennes hälsning till Bodil i fredags men också gav mig ett leende hur hon vinkat till henne igår. Tror jag med tårar i ögonen ska gå ut och vinka jag också. Barn gör det så härligt och enkelt. Tack för att du och Catharina också givit oss en inblick i hur Bodil mådde. Kommer att sakna henne innerligt. Hoppas att det är ok att jag fortsätter följa er blogg. Vår egenhemsida är ju också på Bodils " min kusins dotter". Så vet du vem jag är:-). Kram till er och Börje. / mvh Anette Löfstedt

Olivia sa...

Jag beklagar verkligen sorgen Karin, det är så hemskt och det gick så fort.
Stora kramar till er alla och snälla ge en stor kram till Catharina från mig.
Sköt om er!