27 maj 2008

Idas första 400 meters lopp.





Idag så har Ida varit på utflykt med Dagis. Dom tog bussen in till Kungsbacka och gick till Tingbergsvallen där dom skulle springa 400 meter annordnat av gymnasielever. Jag skickade dit Iris så att Ida inte skulle se mig och bli ledsen. Först va det uppvärming Iris sa att Ida va riktigt duktig. Sedan va det startskott och alla småttingar sprang ett varv inne på plan. Först gick det fort men sedan blev det lite jobbigt tyckte hon nog men runt kom hon. Saft och äpple fick dom vid målgången.

Dom va 14 st barn som 4 fröknar hade hand om. När jag kom till dagis kl 14 hade dom inte kommit tillbaka ännu, först kl 14.30 kom dom. Alla fröknarna berömde alla barn att dom hade varit så otroligt duktiga hela dagen.

Och ikväll så har vi Roland, Daniel, Klara och jag varit och tittat på hus på Kaptensgatan. Iris passade Ida (hon e lite jobbigt att ha med på husvisning) dom åt glass och gick en runda på torget. Huset va mycket att göra med men det ligger väldigt fint och har goda möjligheter. Vi tänker på det och inväntar torsdagens visning på Tölövägen.


1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för fina bilder. Lycka till med husköp, men ha inte för bråttom ert drömhus hittar ni så småningom. Kram från vi på Fågelsången.