17 juni 2008

Friggebodsbygge

I helgen har vi varit i stugan och börjat bygga friggeboden. Vi får inte plats inne i stugan nu och fler ska vi bli... Jonna ska bli storasyster i början av -09 .. Arbetet gick bra MEN knotten gjorde det jobbigt för Daniel, Joel och Birgitta. Mycket mygg/knottspray gick åt denna helg. Jag kunde inte ens vara ute med barnen. Så vi va inne och hade marktjänst. Men Ida ville ut så lite då och då blev det en stund ute för henne.

Farmor isolerar Joel och Daniel snickrar


Nu har Roland kommit hem från Danmark där han varit med jobbet. Lite fick han gjort innan det e dax för EM fotbollen.


Nu börjar huset få form. Men regnet va inte nådigt denna helgen heller, men knotten gillade inte regnet så det va fördelar med regn också tydligen.


Ida gungar en stund ute.

Här va det roligt att leka, lite trött på mamma i mellanåt.


Men vi hade mysigt inne också när vi bakade Idas första rulltårta.


Nu är nästan hela taket på.



Ett kort på våra fina tjejer.. Ida börjar tycka det e riktigt roligt med Klara nu när Klara e lite mer vaken och skrattar och kan hålla i saker.





2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi är hemma igen, så kul att å in och titta på vad som har hänt! Mycket spännande har hänt om jag har läst rätt! Kram till er alla. Vi hörs. Fiona

Catharina sa...

Åh, vilka söta systrar i rosa likadana kläder!! Mamma har varit här några dagar och vi har fixat en del, bl.a. satt upp gardiner, och köpt spjälsäng. Nu börjar det närma sig, helt galet!! Det är, som du gissat, grymt skönt att vara ledig!

Jag har utmanat dig på min blogg :-)