21 juni 2008

Vi har firat midsommar hela veckan.


I veckan har det dansats och sjungits mycket. I tisdags var vi på Jonnas midsommarfirande på hennes dagis. När Jonna och hennes kamrater skulle sjunga ville ju förstås Ida vara med så hon fram där bland barnen och sjöng med dom. Jordgubbstårta och saft fick vi sedan.

I onsdags firade Ida midsommar på sin förskola med dans och sommar mat.
På eftermiddagen var vi hemma hos en kompis Erica och hennes barn Max två år i torsdags och Ben som föddes de 14/5. Ida och Klara kan ju vara nöjd om vi fortsätter leka många år framöver. Riktigt söta pojkar. Glömde tyvärr kameran hemma.

Torsdagen var ju Idas sista dag på förskolan Kaparen. Vi hade med oss glass till barnen och Jessica hade fixat Mary Kay handsett som present till fröknarna.
Midsommar afton tillbringade vi hemma hos Peter och Monica i Vallada. Sill med allt till och sedan jordgubbar med allt till sedan grillades det. Dansa kring stången är väldigt roligt tycker Ida små grodorna och prästen lilla kråka e bäst. Korten får tala för sig själva.











1 kommentar:

Anonym sa...

Är du alltid uppe så tidigt?! Jätte fina kort, mycket uppskattat.Välkomna till oss nästa sondag 29/6 15:00 då vi ska fira Lasse. Kram till er alla.