31 oktober 2008

Ännu mer mys pys
Ida trivs med sina kompisar..Nu i helgen åker vi till stugan och myser..Ha en riktigt bra helg..Kram på er..


24 oktober 2008

Mys pys och lekplats

Vi hade besök av morfar och Bodil förra helgen. Mysigt tyckte Ida och så här mysigt tyckte Klara att det va att gosa med Bodil. Och nu mer kan vi prata och titta på varandra med Skype.
Det är nära till krypet nu,, Men det vill sig inte riktigt..

Just nu byggs det en hel del nya lekplatser här är en av dem. Ida gillar att klättra men farfar hjälper till lite...Tittut Ida..

22 oktober 2008

Kolla så fint det blev
21 oktober 2008

The Studio

I morgon ska jag åka in till Göteborg och vara modell för en dag ska bli så spännande. www.thestudiogroup.se man stylas och fotas av proffs tar 3-4 timmar och allt är gratis. Om man sedan vill köpa kort kostar dom. Jag ska ta med Klara men Ida ska få på dagis hela dagen. Daniel hämtar när han slutat jobbet.

Och ikväll ska jag in till Göteborg också, ska till ett ställe som heter Säkra dom pratar pengar jag ska dit med svärmor ska bli mysigt. Äta trerätters och dricka gott. Sminka mig två dagar i rad hör ju inte till vanligheterna.

Och på torsdag är det husvisning www.hemnet. Halland, Kungsbacka, Villa, Kungsbacka Ysby, Särövägen. Gå gärna in och titta. Största nackdelen är ju blåbetongen i källaren...

Fullt upp kan man ju säga..

18 oktober 2008

ny mail adress

jag får väldig mycket som jag inte vill ha till min mail/msn så jag har nu mer ny adress karin.noren@hotmail.com

lägg till mig är ni snälla.

Kram

17 oktober 2008

Bio ikväll blev det..

Jag har varit på bio ikväll sett mamma Mia en jätte bra film tycker jag. Det va sing along också så det var bara att sjunga alla låtar om man ville. Nattningen av barnen hade gått fin fint för pappa D. Här sitter Klara och tittar på sina fötter som blivit lite stora. Och väntar snällt på att pappa ska mata klart Ida. Klara är lite snorig och har nog fler tänder på G= lite grinig ibland.

Hon har kommit på att när kameran kommer fram så ska man skratta....

Eftersom kalaset blev inställt i söndags hade vi ett litet i tisdags för Daniels familj. Här sitter Jonna och Ida och ser på en film.

Den gravida Sofi den 3/1-09 är det planerat till..
Här är ännu ett kort på våran Klara

11 oktober 2008

33-års dagen och magsjuka!!!

Ida och pappa har slagit in detta fina paketet.

Finaste rosorna fick jag av min familj.

Idag fyller ju jag mamma Karin 33 år. Dagen började med god frukost sedan paket öppning fick en jättfin jacka av familjen och svärföräldrarna. Ett presentkort på behandlingar på Tylösands spa dit jag ska i november av min mamma.

Efter detta så tog jag och Ida bilen bort till hoppis och skuttis. Regnade ute så cyklade var inget roligt allternativ. Kom hem och Ida la sig för att sova middag när hon vaknade så hade hon ont i magen och jämrade sig, sprang till toan MAGSJUKAN... Hon har aldrig haft det förut..

Så nästa seg blev att ringa runt och ställa in kalaset som skulle vara i morgon. Jätte tråkigt men så här är det väl att ha barn. Theresa kom på besök med ett paket så hon och jag gick ut och tog en fika på stan.

Nu ikväll så har vi i familjen ätit en god middag och ätit glass. Ida somnade som en stock här vid 19 tiden.

En tårta blev det allt ändå trots sjuka barn.Jätte mysig kväll hade vi.

06 oktober 2008

Hänt i helgen

I fredags hade vi räk och krabb kväll hemma. Anders, Katarina, Iris, Hans och gammel som Ida säger om gammelmmormor. En mycket trevlig kväll och jag fick övat på vinet. Bra det eftersom jag och Daniel skulle på fest på lördagen i Hanhalsgården.


I lördags kom Håkan och Charlotte vid 16 tiden så att Ida skulle ha tid på sig innan vi gick men vi blev mer eller mindre utslängda av Ida hon tyckte vi skulle gå. Kvällen var lyckad och här hemma hade allt också gått bra. Eftersom det va oväder här så gick strömmen på festen så vi gick hem lite tidigt. Men skönt ändå Klara gick ju upp vid 6 tiden även om vi varit på fest..

Men hon är ju söt ändå....Ser ni risgrynen?


Mamma jag är pigg.....

Söndagsmys
I söndags tittade gammel förbi och lekte med ida en stund. Först var det dans stund sedan lite mys i soffan

Här har vi ett gäng med tjejer... Klara är ju extremt mammig just nu så Ida blir lite ledsen ibland men vi tror vi har lösningen här, en bärsjal som jag fick av svärföräldrarna i julas men ej blivit använd så mycket men nu så..


Ska bara lära mig att knyta den så det känns rikigt bra..