26 september 2009

Invigning

Efter att jag lämnat tjejerna på dagis så gick jag hem och sov väldigt gott.

När vi kom hem så var vi ute tills dat var dax att laga mat. Just som maten var klar så kom Daniel hem så vi kunde äta ihop. Ida skulle först inte ha någon mat alls men det slutade med att hon åt tre portioner. Klara att bra hon också, det var curry i maten så nu vet vi att det är uppskattat.
När vi sedan ätit klart så blev det lite bråttom jag och Ida skulle ju vara inne i KBA klockan sex på invigning av Salong Siss och Lindblomman. Tre frisörer och en florist som hyr en lokal ihop. Idas kompis (frisör Kristina) som pratade väldigt mycket med henne när vi bodde i lgh var en av tjejerna. Som även passade henne de gånger det varit snabbt behov av barnvakt när det varit något med Klara. Så Ida satte sig snabbt och målade en teckning som hon skulle ge henne.

Vi var där lite efter sex alla blev så glada över att se Ida. De var ju vana vid att se henne varje dag innan nu har dom inte sett henne sedan i Juni. Ida minglade runt och fick lite chips och pinnar. Hennes teckning sattes upp på en väldigt central plats. På denna teckning var det en "huvudfoting" Idas fösta så det kändes lite jobbigt att lämna bort den men vi får hoppas hon målar en ny snart som vi kan spara.


Väl hemma igen så hade Ida lite svårt att somna det är inte vardag hon är på invigning. Men stolt var hon.

Jag jobbar inatt med lite ont i halsen hoppas det inte blir mer än så imorgon är det ju fest med Daniels jobb..

Inga kommentarer: