11 augusti 2009

Falkenbergs utflykt

I morse vid 9 tiden satt vi i bilen på väg ner till Select i Falkenberg det är en möbelaffär som har bra priser och ännu fler soffor. Vi mötte upp farmor och farfar där vid 10 tiden alltid lättare att ha hjälp med barnen när det ska tittas. Uppe på ovanvåningen fanns den (hoppas vi) en 4 sitsig svängd soffa. Nu ska här bara mätas att det får plats vi ska ju ha två stycken. Men en ny brödburk blev det och Birgitta och Roland köpte sig en fräck hylla.

Efter detta så var vi väldigt hungriga så då blev det pizza i Falkenberg den var väldigt god både Ida och Klara åt mycket.




Men vi visste ju att Heberg har Hallands största EM möbler så dit skulle vi ju också så en affär till innan vi var helt slut. Vi köpte en hylla och Birgitta och Roland en matta så en lyckad dag i handling blev det.

Hyllan att förvara saker i och bag in boxen fick sin plats...


Vi skillde våra vägar här dom till stugan och vi till Kvibille. En fika med morfar blev det för Bodil jobbade i tygaffären. Men vi körde inom Getinge där affären är och sa hej och såg väldigt fina tyger som hon ska sy kläder till tjejerna av.

1 kommentar:

Bodil sa...

Tack för besöket! Det var ju en kul hylla ni har köpt. Praktiskt för B&B.
Idag kom mönstren som jag hade beställt. Skall bara sy en hel del beställningar klart först, men sedan skall det bli småkläder.
Kram Bodil