16 augusti 2009

Kräfskiva..

På lördag morgon så var vårat mål att komma till stugan till lunch allt gick bra men vi fick vänta på diskmaskinen som vi inte ville lämna på när vi skulle sova borta över natten. Väl nere i stugan vid 11.45 tiden så var det ungsomelett med kantarell stuvning som skulle lagas, farmor gör en otroligt god sådan.

Men vi fick vänta ett tag på Sundins som var lite sena ner men sedan åts det. Ida skulle bara ha omelett Jonna skulle bara ha kantareller. Klara hade en inte äta dag så henne fick vi inte i mycket.. Daniel bara omelett vi andra åt allt utan att diskutera hur gott det var.

Restan av dagen lekte alla barn med varandra, vi mammor slappade väldigt mycket för det regnade ute och Daniel stog ute och högg i en stubbe i tränings syfte..

Vid 16:30 tiden fick barnen mat vi tänkte att de inte skulle vara så intresserade av kräftoran som vi skulle äta en timme senare..

Klara äter många godisar..


Ida blev inte så glad över att se djuren på bordet

När kräftorna ställdes på bordet så kom Ida och Jonna och satte sig Ida blev riktigt rädd för dem hon tyckte ögonen var läskiga. Men vi fick dom att smaka lite. Efter detta satte vi dem i soffan med godis och film så vi skulle kunna få äta lite ifred men det gick väl sådär.. Men det var väldigt väldigt goda kräftor och många.

Efter detta så var Ida väldigt lätt nattad medans Klara fick sig en 5 minuters sömn och blev sedan väckt. Och då var cirkusen igång.. Men vi fick 8 timmars sömn ändå tillslut.

Inga kommentarer: